-2.5 C
Botoșani
luni, 4 decembrie 2023

Ghinion INCREDIBIL pentru câştigătorul tombolei organizate de FC Botoşani

ciocan

Suporterul extras la tombolă a fost Ştefan Ciocan, un împătimit al echipei. Din păcate, acesta nu a putut prezenta originalul tichetului de acces la meci, necesar pentru validarea premiului. Astfel, se va organiza o noua tombolă, cu un nou regulament.

L-am aruncat pentru ca am crezut ca nu mai are nicio valoare. Am crezut ca obiectul extragerii este acel talon, nu biletul. Nestiind regulamentul, l-am aruncat. Cu siguranta voi si la meciul urmator. Asta e ideea ca nu am pierdut nimic. Cand iti propui ceva si nu castigi atunci e un esec, dar eu nu mi-am propus sa castig. Eu am venit la meci. Am venit sa vad meciul. E un semn bun ca am fost extrat. Celelalte doua bilete le am, numai pe asta nu-l gasesc“, a declarat Stefan Ciocan.

Cornel Sfaiţer şi-a manifestat regretul faţă de acest lucru, mai ales că fanul extras este un suporter fidel  al echipei.

Vom organiza o alta tombolă cu un alt regulament la meciul cu Astra, va fi primul meci acasa. Sperăm să fie un număr mare de spectatori şi cineva să se bucure la pauza acelui meci, pe care sperăm să îl câştigăm”, a declarat Cornel Șfaițer.

Organizatorii au anuntat ca masina ramane in posesia clubului pana la urmatorul meci de pe teren propriu, cu Astra Giurgiu, atunci cand va fi organizata o noua tombola, doar cu taloane primite pe baza biletelor si abonamentelor de la meciul respectiv. Ca premiu de consolare, Stefan Ciocan va primit un tricou oficial de joc al echipei, precum si mingi cu autografele jucatorilor, pentru cei doi copii ai sai.

Sursa: www.fcbotosani.ro

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA