-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

Gaz Metan Mediaş – FC Botoşani. Cornel Şfaiţer vrea revanşa după înfrângerea din tur

fc botosani, rosu, sfaiter, grozavu, acsinte

Preşedintele clubului FC Botoşani este optimist înaintea startului returului de campionat. Chiar dacă FC Botoşani este echipa care a făcut cele mai puţine transferuri, Cornel Şfaiţer se aşteaptă la rezultate mai bune decât în turul campionatului.

Oficialul botoşănean mizează pe omogenitatea lotului şi spune că îşi doreşte cel puţin un punct în partida de sâmbătă de la Mediaş.

„Urmează un retur mult aştept după o vacantă lungă. Aştept cu nerăbdare jocul de la Mediaş. E cel mai important joc ţinând că avem o revanşă de luat după înfrângerea din tur. Băieţii vor fi mult mai montaţi şi am încredere că vor da totul şi vom pleca neînvinşi. Într-un joc în deplasare, orice joc e important. Am încerdere în staff şi în omogenitatea lotului. Nu ne-am despărţit de niciun juc important. Prin sosirea lui Neluţ Roşu, ne-am întărit la mijlocul terenului. Ne-am dorit şi un fundaş central dar nu am găsit un jucător peste ceea ce avem. Am încredere în forţa grupului. S-au pregătit bine şi sunt sigur că vom reuşi. Sunt 17 etape foarte grele, avem şase meciuri acasă cu echipe aflate la retrogradare”, a spus Cornel Şfaiţer.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA