12.9 C
Botoșani
vineri, 24 martie 2023

Gaz Metan – FC Botoşani. Alin Bejan: Nu cred că au cu ce să ne surprindă

alin bejan

După înfrângerea de pe teren propriu în faţa formaţiei ACS Poli Timişoara, FC Botoşani se deplasează la Mediaş pentru meciul cu Gaz Metan, liderul play-out-ului. Alin Bejan, antrenorul secund al FC Botoşani, cunoaşte foarte bine stilul de joc al medieşenilor şi modul cum pregăteşte Cristi Pustai meciurile şi consideră că se poate obţine minim un punct.

„Ţinând cont că întâlnim o echipă care s-a bătut până în ultima etapă la play-off, va fi un meci greu dar sperăm să nu pierdem acest joc. Important este să nu pierdem. Orice punct adunat în clasament poate cântări foarte mult la finalul campionatului. Îmi asum în totalitate eşecul cu Timişoara. Au apăut speculaţii că Leo a făcut tactica, antrenamentele. Nu e nimic adevărat. Eu îmi asum în totalitate rezultatul. A fost un joc care nu trebuia pierdut, am avut situaţii bune de a marca. A venit acel gol norocos marcat de Marius Croitoru. La 1-1 am avut bara lui Olimpiu Moruţan. Urmează meciul cu Gaz Metan, o echipă bună, joacă pe contraatac, îl ştiu pe domnul Pustai cum pregăteşte meciurile, am lucrat cu el. Nu cred că au cu ce să ne surprindă. Joacă pe contraatac foarte bine după faze fixe. Sperăm ca Leo să vină cu puterea pe care o are el şi să începem să adunăm puncte”, a declarat Alin Bejan.

Optimişti sunt şi jucătorii botoşăneni. Mijlocaşul Stelian Cucu spune că FC Botoşani are jucători mai valoroşi decât Gaz Metan Medicaş şi că formaţia pregătită de Cristi Pustai nu este favorită.

stelian cucu„Nu cred că pornim cu şansa a doua. Valoric suntem peste ei. Să luăm echipa pe fiecare compartiment şi vă zic că suntem mai valoroşi ca ei, chiar dacă am luat bătaie în prima etapă. Noi mergem la victorie la Mediaş. Ne bucurăm că revine Leo şi mergem înainte. Dacă pierdem la Mediaş va fi dificil să prindem locul şapte”, a declarat Stelian Cucu.

Mihai Roman, cel mai experimentat jucător din lotul FC Botoşani, vrea toate cele trei puncte la Mediaş. El şi-a revenit după accidentarea suferită în meciul cu Astra şi este pregătit pentru a intra în primul 11 la Mediaş.

“Ne aşteaptă o partidă dificilă. Mediaşul s-a bătut până în ultimul moment pentru play-off. Individual nu spun cine ştie ce dar formează un grup unit, au demonstrate lucrul ăsta şi trebuie să dăm totul pe teren ca să scoatem cele trei puncte. Au un antrenor care ştie să-i motiveze. Nu este de speriat. Nicio echipă din Liga I nu este de speriat la ora actuală. De două zile m-am antrenat normal şi sunt ok”, a afirmat Mihai Roman.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA