-1.6 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
miercuri, 29 martie 2023

Gaz Metan – FC Botoșani 2-0. Tot mai aproape de baraj

FC Botoșani continuă seria neagră din play-out. În această după amiază, echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a pierdut la Mediaș, cu scorul de 2-0, golurile fiind marcate de Larie și Olaru, în minutele 13 și 90+3.

FC Botoșani a avut un început de meci de coșmar. Gazdele s-au instalat încă din primul minut în jumătatea de teren a botoșănenilor și au luat cu asalt poarta lui Fraisl. Darius Olariu și Chamed de două ori reiau pe poartă dar goalkeeperul austriac are niște intervenții spectaculoase și își salvează echipă. Nu a mai avut ce face în minutul 13 când Chamed execută un corner de pe stânga iar Larie reia cu capul de lângă Burcă și marchează.

După deschiderea scorului, Gaz Metan nu a mai forțat iar FC Botoșani a echilibrat jocul dar fără să-și creeze vreo ocazie mare de gol la poarta lui Pleșca. La pauză, gazdele erau în avantaj iar situația echipei lui Liviu Ciobotariu era din ce în ce mai complicată.

În debutul reprizei secunde, FC Botoșani a dat impresia că poate reveni în joc. Karaboue șutează de la distanță dar Pleșca prinde după care Ongenda își bate joc de o acțiune de atac trimițând mult peste poartă.

În minutul 60, Golofca centrează de pe stânga dar Pleșca respinge din fața lui Mihai Roman. FC Botoșani controlează jocul dar acțiunile de atac sunt previzibile. Ciobi îi aruncă în luptă pe Enriko Papa, Fulop și Buș dar nu se schimbă nimic în jocul botoșănenilor. În ultimul minut al prelungirilor, Burcă gafează din nou iar Darius Olaru marchează pentru 2-0 și stabilește scorul final.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA