14.2 C
Botoșani
luni, 23 mai 2022

Gaz Metan – FC Botoşani 1-0. V. Iftime: “Păcat. Sunt meciuri pe care nu trebuie să le pierzi iar ăsta e unul dintre ele”

fc botosani - viitorul (valeriu iftime) (2)

Conducătorii clubului FC Botoşani sunt dezamăgiţi de faptul că Tincu&Co au pierdut cu atâta uşurinţă cele trei puncte la Mediaş, în faţa unei echipei care avea doar 6 puncte acumulate în 12 etape. Valeriu Iftime consideră că acest meci nu trebuia pierdut chiar dacă jocul elevilor lui Enache nu a mai fost la fel de bun.

“Sunt dezamăgit atât de joc cât şi de arbitraj. Gaz Metan e o echipă încâlcită. Noi trebuia să marcăm un gol sau două şi eram câştigători. La golul lor, arbitrul sau asistentul trebuia să vadă henţul dar greşeli sunt şi în Liga Campionilor. Am pierdut trei puncte foarte importante pentru noi. Timp de două săptămâni o să ne gândim cum am pierdut trei puncte la Mediaş. Era simplu să faci egal cu Gaz Metan. Nu ar trebui să-i criticăm prea tare pentru că tot ei au făcut 23 de puncte. Păcat. Sunt meciuri pe care nu trebuie să le pierzi iar ăsta e unul dintre ele. Avem două meciuri grele cu CFR şi Dinamo”, ne-a spus Valeriu Iftime.

Următorul meci al FC Botoşani va fi pe 15 octombrie, în deplasare, contra formaţiei CFR Cluj.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA