Gaz Metan – FC Botoşani 0-0. L. Grozavu: “Am luat un punct care după aspectul jocului este meritat”

0
424

fc botosani - steaua 0-1 leo grozavu (19)

FC Botoşani a obţinut un punct pe terenul formaţiei Gaz Metan Mediaş iar Leo Grozavu şi-a îndeplinit obiectivul propus. Înaintea meciurilor cu ACS Poli Timişoara şi Gaz Metan, Leo Grozavu declara că s-ar mulţumi cu patru puncte ţinând cont că sunt două meciuri în deplasare.

FC Botoşani s-a impus cu 5-0 la Timişoara după care a remizat, scor 0-0, la Mediaş. După egalul din această seară de la Mediaş, Grozavu nu s-a arătat foarte încântat de prestaţia elevilor săi dar nici nu este nemulţumit.

“O partidă modestă din punctul meu de vedere. Pe undeva explicabil, suntem la doar trei zile de un joc foarte greu, am fost toată săptămâna plecaţi pe drum, oboseală, puţini jucători la dispoziţie. Am acumulat patru puncte în clasament ceea ce nu e puţin. Avem 13-14 jucători, la fiecare joc am avut suspendaţi sau accidentaţi şi echipa a suferit. Mă bucur că nu am primit gol. În primele 20 de minute am avut două ocazii mari şi probabil dacă una era transformată în gol, jocul se deschidea mult mai mult. E bine că am luat un punct care după aspectul jocului este meritat”, a declarat Leo Grozavu la LookTV.

În acelaşi timp, tehnicianul a afirmat că mai are nevoie de jucători pentru a se putea lupta cu echipele valoroase din Liga I.

“Avem o serie de jucători care sperăm să vină de pe margine, îl avem pe acel brazilian pe care încă nu îl putem folosi pentru că sunt probleme cu birocraţia. Sperăm să ne mai întărim lotul pentru că e destul de dificil să punem probleme adversarilor atâta timp cât nu avem un lot care să ne permită acest lucru”, a adăugat Leo Grozavu.