23.4 C
Botoșani
joi, 18 august 2022

Gașca Zurli organizează campania “Încalță un copil, de toamnă!” la Botoșani

Tanti Prezentatoarea îi invită pe cei care vin la spectacol, și nu numai, să se alăture campaniei “Încalță un copil, de toamnă!”.

“Încalță un copil, de toamnă!” este o campanie pornită din inimă! Prin intermediul ei, îmi doresc să ajungă încălțări în cele mai îndepărtate sate românești, în care încă mai trăiesc copii care, poate, nu au nici măcar o pereche bună de încălțări, fie ele de toamnă sau de iarnă”, declară Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Pe 19 octombrie, începând cu ora 16.00, oră la care se face și accesul la spectacol, oamenii pot aduce ghetuțe noi pentru copiii din satele uitate de lume din Botoșani. Cei care nu pot ajunge pe 19 octombrie cu ghetuțe, le pot trimite până pe 05 noiembrie partenerilor campaniei din Botoșani – Babywearing Botoșani.

„Campania “Încalță un copil, de toamnă!” nu este despre noi, cei care adunăm ghetuțele și le dăm mai departe, ci este despre fiecare dintre voi, despre modul în care oricine se poate uita în stânga sau în dreapta lui, în față sau în spate, și poate să vadă un copil care are nevoie de o pereche de încălțări noi și bune, trainice. Și da, puteți face asta și direct. Le puteți trimite la noi, le redirecționăm cu drag, dar puteți la fel de bine să faceți asta acolo unde locuiți voi, în satele voastre, în orașele voastre, în blocul sau în parcul în care mergeți de obicei, în locurile în care găsiți copii care să aibă nevoie de ajutor”, adaugă Mirela.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA