-4.4 C
Botoșani
duminică, 5 februarie 2023

GALERIE FOTO&VIDEO din interiorul Teatrului Eminescu. Cosmin Andrei: “Sunt mulțumit”

Lucrările de reabilitare a Teatrului Mihai Eminescu sunt în grafic. Asta spun atât primarul Cosmin Andrei cât și reprezentantul firmei care execută aceste lucrări. În șantier sunt zilnic aproximativ 80-90 de muncitori și se va lucra inclusiv mâine, de Ziua Națională a României.

Primarul Cosmin Andrei a făcut astăzi o vizită la Teatrul Mihai Eminescu și se declară optimist că lucrările se vor finaliza pentru un an, așa cum s-a prevăzut în contract.

“Mobilizarea este una exemplară chiar dacă suntem într-o zi de sărbătoare, muncitorii sunt în șantier. Determinarea constructorului care a fost anunțată la început, poate fi confirmată în șantier. Suntem în grafic. Vom avea aceste vizite în mod regulat pentru a informa botoșănenii și îi asigurăm că vom termina acest șantier la sfârșitul anului 2023. Până acum sunt mulțumit de mobilizarea pe care am văzut-o”, a spus primarul Cosmin Andrei.

“Deocamdată am decapat stratul existent care a însemnat foarte mult moloz. Acum pregătim zona de fundare pentru sala de spectacole. Suntem în grafic la această etapă. Media muncitorilor este undeva la 90 pe zi”, a spus reprezentantul companiei care a mai precizat că se va lucra inclusiv mâine, de Ziua Națională a României și între Crăciun și Anul Nou.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA