9.7 C
Botoșani
duminică, 26 martie 2023

GALERIE FOTO/FINAL. FC Botoșani – CFR Cluj 1-1. Punct imens pentru moral

FC Botoșani a obținut un punct neașteptat în meciul din această seară împotriva campioanei CFR Cluj, după ce a remizat, scor 1-1. 

FC Botoșani a început mai bine meciul, a avut posesia în debutul partidei dar fără a pune în pericol poarta clujenilor. Ușor, ușor, echipa antrenată de Dan Petrescu a pus stăpânire pe joc și și-a creat câteva ocazii mari ocazii de gol, dar Pap a intervenit salvator de fiecare dată. În minutul 20 Dragu intră în locul lui Kamara, accidentat, iar la opt minute după schimbare, CFR Cluj reușește să deschidă scorul. Cristi Manea a centrat de pe partea dreaptă iar Cvek a marcat cu o lovitură de cap din mijlocul careului. Până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic notabil, astfel că la cabine CFR a intrat în avantaj.

A doua repriză a aparținut aproape în totalitate botoșănenilor, trupa lui Dan Petrescu preferând să conserve avantajul. Zabou are o ocazie imensă de gol în minutul 80 dar mingea este lovită greșit și se scurge pe lângă poartă. FC Botoșani presează, iar atunci când nimeni nu se mai aștepta, Dragu înscrie din fața porții după un șut bun a lui Mihai Roman II printre picioarele portarului Scuffet. Botoșănenii încheie meciul în atac obținând un punct mare pentru moralul jucătorilor.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA