2.2 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

Gabriel Cîrlan: „Îmi cer scuze de la populaţie dar nu vreau să ajung în situaţia de a intra în faliment şi cu societatea asta”

novaapaserv distributieorizontala

Reprezentanţii conducerii societăţii Nova Apaserv susţin că decizia de a sista furnizarea apei la mai multe scări din municipiile Botoşani şi Dorohoi a dus la recuperarea a circa patru miliarde de lei vechi din restanţele populaţiei.

Gabriel Cîrlan, directorul general al operatorului de apă susţine că au început să plătească şi restanţierii de la scările care nu au fost debranşate.

„Îmi cer scuze de la populaţie dar nu am ce face. Nu vreau să ajung în situaţia de a intra în faliment şi cu societatea asta. Nici nu vreau să mă gândesc. Trebuie să depunem un efort cu toţii. Măsura a avut efect. Am încasat vreo patru miliarde din restanţele populaţiei. Unii şi-au plătit integral. Alţii care aveau o sumă mare, au plătit jumătate şi am făcut o eşalonare. Vin foarte mulţi şi plătesc de la scări care nu au fost debranşate. Avem restanţieri din toate categoriile sociale, de la cel mai bogat şi până la cel mai sărac. Dacă ne-am încasa toţi banii, nu ar fi nicio problemă din punct de vedere financiar”, a spus Gabriel Cîrlan care a adăugat că sunt debranşate scările care au datorii de peste 100 de milioane de lei vechi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA