22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Fundaşul Michael Ngadeu a ajuns la spital, din cauza unei hemoragii digestive. Urmează să fie transferat la Iaşi FOTO

ngadeu spital

Un jucator important de la FC Botosani a ajuns pe patul de spital. Este vorba de fundasul central, Michael Ngadeu, care are probleme serioase de sanatate si a ramas internat pe sectia de chirugie.Investigatiile au scos la iveala o hemoragie digestiva, drept pentru care jucatorul va fi transferat la Iasi, pentru control de specialitate.

„Ieri am fost anuntat de staff-ul tehnic a echipei FC Botosani ca jucatorul Ngadeu prezenta o stare de rau. Le-am recomandat sa fie adus la spitalul judetean, iar dupa investigatiile efectuate s-a pus in evidenta prezenta unei hemoragii digestive, dar era in faza de emisie. Analizele efectuate au aratat o mica anemie,deci putea sa fie o sangerare in cantitate mica.Astazi s-a efectuat endoscopia, nu s-au pus in evidenta leziuni la nivelul esofagului si a stomacului, un semn imbucurator.Starea lui este buna, dar va fi transferat la Iasi pentru o colonoscopie”, a declarat medicul sef UPU, Petre Radauceanu.

Ngadeu se afla, astazi, pe sectia de chirurgie si urma sa fie dus la Iasi, pentru investigatii suplimentare. El a povestit ca se simte mai bine, dar nu stie exact de la ce anume s-a simtit rau.

„Acum ma simt mai bine, ma doare putin capul. Mai trebuie sa fac cateva investigatii, dar este in regula.Weekend-ul trecut am mancat ceva. Am fost la un restaurant si mi-am comandat sarmale, am incercat una,dar nu am mai putut manca.  Dar, nu stie sigur daca de la asta. E posibil sa fie de la altceva. Doctorii mi-au spus ca trebuie sa fac mai multe analize, inainte sa plec acasa”,a declarat Michael Ngadeu.

Michael Ngadeu va rata meciul din deplasare cu CFR Cluj, dar spera sa-si revina cat mai repede si sa fie apt de joc.

ngadeu spital1

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA