29.5 C
Botoșani
sâmbătă, 20 iulie 2024

Fundaş stânga transferat de FC Botoşani. A jucat la Olympigue Lyon şi TSKA Sofia

fc botosani porret

Suspedarea lui Florin Acsinte i-a determinat pe oficialii FC Botoşani să transfere un fundaş stânga pentru a avea soluţii în returul campionatului. Francezul Jeremy Faug-Porret s-a alăturat lotului echipei FC Botoşani dar are şanse mici să debuteze în meciul cu Oţelul deoarece nu i-a sosit cartea verde.

Jeremy Faug-Porret şi-a făcut junioratul la Olympique Lyon după care a jucat la Strasbourg. În perioada 2011-2013 a evoluat în Bulgaria la Chernomorets Bourgas iar în sezonul 2013-2014 a jucat la TSKA Sofia.

„A avut un contact managerul meu cu cei din conducerea clubului, dupa care aceste tratatie s-au incheiat si s-au reluat in urma cu o saptamana. M-am interesat de clubului FC Botosani si mi-am facut o idee. Pentru mine este bine ca am gasit un club bun la care sa joc, pentru ca am jucat sezonul trecut la TSKA Sofia, dupa care nu am mai jucat. Cei de la Sofia mi-au propus prelungirea contractului cu inca doi ani, dar nu am fost de acord pentru ca sunt probleme financiare acolo. Sunt un jucator care imi place sa urc in atac si sa ofer centrari.”, a declarat Jeremy Faugh-Porret care a adăugat:
„Inainte sa vin in Romania am discutat cu trei colegi de la TSKA Sofia care au evoluat in Liga 1, Valetin Iliev, Emil Gargorov si Nemanja Milisavljevic si mi-au spus numai cuvinte bune despre fotbalul romanesc. Cand am auzit de FC Botosani l-am sunat pe Younes Hamza si l-am intrebat despre club, daca este stabil financiar, iar Hamza mi-a recomandat sa vin la Botosani”, a completat Faugh-Porret.
Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani susţine că fundaşul francez poate fi o soluţie pentru acest retur iar în cazul în care va confirma va fi păstrat în lot şi în sezonul următor. „Este un jucator cu exeperienta si l-am adus ca sa ne ajute. L-am urmarit si in iarna, dar am crezut ca putem duce campionatul doar cu Acsinte. Din pacate eliminarea lui Acsinte ne-a facut sa luam o decizie de urgenta si l-am transferat.”, a declarat Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA