19.6 C
Botoșani
duminică, 28 mai 2023

FOTO &VIDEO Sărbătoare în Copou. Poli Iași a spulberat Dinamo și revine în Liga 1

Politehnica Iași a învins clar în această după amiază pe Dinamo București, scor 4-1, și a promovat în Liga 1. Peste 10.000 de oameni au fost prezenți pe stadionul Emil Alexandrescu, printre aceștia și aproximativ 1500 de dinamoviști. 

La această sărbătoare din Copou au fost parte și Cornel Șfaițer, fost președinte al FC Botoșani, actual președinte la Poli Iași și artizanul principal al acestei promovări, Leo Grozavu, fostul antrenor al botoșănenilor, dar și foștii căpitani, Răzvan Tincu și Gabi Vașvari, piese importante în angrenajul echipei ieșene în acest sezon. Din lotul Politehnicii au mai făcut parte și Florin Plămadă și Ianoș Brânză, jucători care au îmbrăcat tricoul celor de la FC Botoșani, preparatorul fizic, Ovidiu Chiribici dar și antrenorul secund , Mugurel Cornățeanu.

Revenind la meci, acesta s-a disputat sub semnul suspiciunilor, multă lume prevestind o victorie ușoară a dinamoviștilor, care aveau nevoie de trei puncte pentru a mai spera la promovarea directă. Nu a fost deloc așa,  Poli Iași fiind echipa mai puternică, cel mai bun jucător al dinamoviștilor fiind galeria. Chiar dacă Leo Grozavu a trimis în teren o echipă formată mai mult din rezerve, Iașul a dominat meciul, practicând un fotbal plăcut, spre mulțumirea suporterilor. La finalul partidei s-a declanșat fiesta în Copou, jucătorii și stafful tehnic sărbătorind împreună cu suporterii revenire în eșalonul de elită al fotbalului românesc.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA