12.4 C
Botoșani
vineri, 24 martie 2023

FOTO/VIDEO : Flavius Stoican: Meciul cu Petrolul este cel mai greu din acest sezon. Suporterii să ne susțină cum au făcut-o la meciul cu CSU Craiova

Antrenorul FC Botoșani, Flavius Stoican se așteaptă la un meci foarte dificil, luni, împotriva celor de la Petrolul Ploiești.

Potrivit tehnicianului, jucătorii echipei pe care o pregătește sunt foarte focusați pe această partidă, fiind hotărâți să oprească încă din fașă orice acțiune a oaspeților. Acesta consideră că principalele arme ale prahovenilor sunt Constantin Budescu și Gicu Grozav.”Ne dorim să mergem pe aceeași linie. Am avut discuții cu jucătorii, în general victoriile îți aduc încredere, îți aduc moral, entuziasm, dar la fel de adevărat nu trebuie să ne scadă preocuparea. Trebuie să fim atenți la cele mai mici detalii, sunt meciuri și meciuri, plecăm într-adevăr cu acest moral bun, cu încrederea necesară, dar trebuie să ținem cont că întâlnim un adversar cu jucători care au jucat în echipa națională. Mă refer în primul rând la Budescu și Gicu Grozav. Au un fundaș stânga, Țicu care cochetează cu naționala de tineret și atunci este important să le acordăm întreaga noastră atenție. Văd în cadrul echipei o stare de atenție, îi văd preocupați, dornici, au fost antrenamente în această săptămână destul de dificile, pentru că avem nevoie de putere în timpul jocului, avem nevoie de a câștiga dueluri și ne trebuie această potență fizică. Gândul meu este că putem face o partidă mare. Chiar dacă întâlnim Petrolul Ploiești, o echipă care încearcă să iasă din situația în care se află acum, mă refer la faptul că în ultimele două partide nu au reușit nici un punct. Sper să putem să-I anihilăm fiindcă au jucători care pot face diferența. Nu aș vrea să dăm cu piciorul la tot ce am făcut bun până acum.” a mai spus Flavius Stoican.

Antrenorul botoșănean face un apel la public și îi roagă pe suporteri să susțină echipa la fel cum au făcut-o și cu CSU Craiova. „Fără ei va fi destul de delicat. De aceea avem nevoie cu tot sufletul să fie aproape de noi, poate o să fie și momente delicate în timpul partidei, se întâmplă ca adversarul să aibă inițiativa, fiindcă nu jucăm singuri și avem nevoie de ajutorul publiculu, cum de altfel ne-au susținut și la meciul cu CSU Craiova.  Suporterii au un rol foarte important fiindcă nu doar noi câștigăm, eu antrenor sau jucătorii. O facem împreună cu toții. Oamenii dacă văd determinare la jucători îi încurajează și aplaudă și în momentele mai delicate.” a încheiat Flavius Stoican.

FC Botoșani întâlnește luni, de la ora 17.00, formația Petrolul Ploiești într-un meci contând pentru etapa a 24-a din Superliga. Prahovenii se află pe locul șapte cu 30 de puncte, în timp ce FC Botoșani este pe locul zece cu 27 de puncte.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA