25.6 C
Botoșani
duminică, 28 mai 2023

FOTO FC Botoșani – Petrolul 5-0. Spectacol pe Municipal

FC Botoșani a câștigat clar, 5-0 cu Petrolul Ploiești, într-un meci contând pentru etapa a 24-a din Superliga. 

Pentru echipa botoșăneană au marcat Mailat de două ori, Roman, Dragu și Șeroni din penalty. Pe un frig crâncen, la această partidă au asistat aproximativ 1000 de suporteri.

FC Botoșani a deschis scorul în minutul 1, Mailat șutând de la 14 metri, fără speranțe pentru portarul oaspteților. Gazdele domină meciul, și la doar trei minute de la primul gol, Mihai Roman înscrie din nou. FC Botoșani domină copios partida, Mailat scapa singur cu portarul dar nu reușește să înscrie. Petroliștii au preluat inițiativa, Gicu Grozav șuteaza de la 20 de metri dar mingea este respinsa in corner. FC Botoșani face spectacol pe Municipal, Dragu scapă singur cu portarul și face 3-0. În minutul 41 Petrolul.inscrie dar golul este anulat pe motiv de offside. Roman are o ocazie imensă de gol în ultimut al primei reprize, dar mingea șutată de acesta trece milimetric pe lângă poarta.

Repriza a doua începe sub nota de dominare a echipei botoșănene. La pauza, Flavius Stoican nu a efectuat nici o schimbare. În minutul 57 Grozav are o nouă ocazie de gol, șutul acestuia fiind deviat în corner de fundașii botoșăneni. Mailat scapă singur cu portarul echipei adverse și înscrie ușor pe lângă acesta. Petrolul domină finalul de meci dar Pap salveaza în doua randuri in fata jucatorilor adversi. Seroni încheie o seara perfecta pentru FC Botosani înscriind din penalty in ultimul minut.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA