17.2 C
Botoșani
miercuri, 10 august 2022

Fostul prim-ministru Ludovic Orban va candida la alegerile prezidențiale

Fost președintele PNL, în prezent lider al formațiunii Forţa Dreptei, Ludovic Orban a anunţat marţi în cadrul lansării filialeli de partid din Ilfov, că s-a hotărât să candideze la preşedinţia României.

El a subliniat că îi este greu să mai sprijine pe cineva pentru această funcţie după ce Klaus Iohannis „a trădat” interesele PNL încă din perioada alegerilor parlamentare, dând România „pe mâna PSD”.

„(…) Iohannis a trădat încă din perioada alegerilor parlamentare şi Iohannis este cel care a dat din nou România pe mâna PSD, ăsta este adevărul. E adevărat că l-am sprijinit pe Iohannis, dar cine putea să îşi imagineze că omul care nu m-a păcălit numai pe mine, a păcălit şase milioane jumate de români, care toată ziua făcea pulbere PSD-ul, de dimineaţă până seara, care considera PSD-ul răul absolut, care garanta că victoria lui, a PNL, este de fapt victoria împotriva PSD, şansa de dezvoltare a României, el (n.r. Iohannis) poate să se schimbe într-un asemenea hal, să facă exact opusul a ceea ce a făcut. Nu mi-aş fi imaginat niciodată şi asta e o învăţătură de minte.

Sincer, mi-e foarte greu să mai sprijin pe cineva, să mai girez pentru cineva la preşedinţia României şi din cauza asta m-am hotărât să candidez eu”, a afirmat Orban, citat de Agerpres.

El a adăugat că a decis să candideze pentru că se consideră pregătit să ocupe fotoliul prezidenţial, susţinând că a ajuns preşedintele PNL împotriva voinţei lui Iohannis şi a celor care ascultă de acesta şi nu a făcut niciun compromis.

Citește mai mult pe G4Media.ro

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA