9.9 C
Botoșani
miercuri, 24 aprilie 2024

Flutur și Iftime au ieșit la atac: “Unde e Doinița? Vremea ei a apus și e bine că a apus”

Cătălin Flutur și Valeriu Iftime au ieșit la atac după ce zece primari PNL au plecat la PSD și vor candida din partea acestei formațiuni politice la alegerile din 9 iunie.

Cătălin Flutur, președintele Organizației Municipale PNL Botoșani, a anunțat că unii primari plecați la PSD ar vrea să se întoarcă în PNL dar nu vor fi primiți.

“Vă garantăm că toți oamenii pe care îi vedeți aici, nu o să mai fie din ăia care pleacă mâine. Ăia au plecat doar pentru interesul lor. Nu cred că un primar liberal și cei șase consilieri, tot liberali, au plecat pentru că și-au schimbat opțiunea politică. S-au dus pentru că au zis că le dă Doinița. Asta spun. Doinița nu mai este. Cine le mai dă? Unde e Doinița? Când au văzut că a plecat Doinița, le e rușine să se întoarcă. Vă garantăm că nu mai primim pe nimeni înapoi”, a spus Cătălin Flutur care a fost completat de Valeriu Iftime: “Nu pot decât să-i spun că vremea ei a apus și e bine că a apus la nivelul Consiliului Județean”.

În plus, președintele Organizației Județene a PNL a mai spus că au fost mai mulți primari PSD care și-au exprimat dorința de a pleca din partid.

“Dacă aș da public numărul primarilor PSD care mă sună pe mine și care îmi dau multe informații din interior, v-ați pune multe întrebări vis-a-vis de cât de puternic este acest partid, cât de mult își iubesc conducătorii. Transferul de la PNL la PSD și invers este cea mai mare greșeală politică. Este un cancer. Noi nu am făcut transferuri pentru că nu e în ADN-ul nostru. Vrem oameni care sunt liberali, au venit oameni noi. Nimeni nu a plecat din interes politic sau ideologic. Pentru interese personale. Cred că s-au speriat că nu o să aibă avantaje cu mine”, a mai declarat Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.ULTIMA ORA