2.9 C
Botoșani
vineri, 1 decembrie 2023

Flutur nu ia în calcul varianta referendumului pentru demiterea lui Portariuc: „Noi suntem oameni serioși și respectăm votul popular”

portariuc,flutur

La câteva minute după ce s-a anunţat victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale, Florin Ţurcanu anunţa că îşi doreşte organizarea unui referendum pentru demiterea primarul Ovidiu Portariuc.

Părerea lui Ţurcanu nu coincide cu cea a lui Cătălin Flutur, celălalt co-preşedinte PNL Botoşani. Fostul primar al municipiului consideră că edilul Ovidiu Portariuc trebuie lăsat să-şi termine mandatul şi să facă ceea ce a promis.

„Nu vom fi noi cei care vom iniția proceduri de suspendare a nu știu cui, moțiuni de cenzură împotriva Guvernului. Nu sunt adeptul unor schimbări forțate, dar îi rog pe cei care au făcut mii de promisiuni fără acoperire, să ne dovedească acum că promisinile dumnealor sunt acoperite și cu fapte. Dacă populația a ales în 2012 trebuie să vedem dacă se întâmplă ce au promis cei care au câștigat. Dar sunt problemele dumnealor, noi suntem oameni serioși și respectăm votul popular. Nici domnul Băsescu nu a fost schimbat prin referendum”, a spus fostul primar Cătălin Flutur.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA