Flutur le răspune vechilor liberali care au trimis SMS-uri: O să trebuiască să le explice şi celor pe care i-au convins în 2012

0
541

catalin flutur conferinta pnl

O parte din membrii Organizaţiei Municipale a vechiului PNL au trimis un mesaj prin care îşi manifestau nedumerirea că în 2012 le-au spus cetăţenilor că Portariuc e bun şi Flutur este rău iar acum trebuie să spună exact invers.

Cătălin Flutur le-a răspuns de o manieră ironic şi le-a transmis că ar trebui să le spună botoşănenilor că s-au convins după cei patru ani în care Portariuc a fost primar.

“Mi-au spus nişte colegi că o parte din fostul Partid Naţional Liberal au o mare dilemă în momentul de faţă: dacă noi am susţinut în 2012 că Portariuc e mai bun decât Flutur, acum susţinem că Flutur e mai bun decât Portariuc… Întrebarea era ceva la modul: când am greşit atunci sau acum? Firească întrebare şi corectă. O să trebuiască să le explice şi celor pe care i-au convins în 2012. Ar putea să le spună: au trecut patru ani. Ne-am lămurit cine este mai bun”, a declarat Cătălin Flutur.