Flutur: “În bugetul pe 2012 aveam prins sensul giratoriu dintre strada Petru Rareş şi bulevard. Se putea face în zece zile şi poate nu murea ambulanţierul”

0
471

doliu la ambulanta (18)

Executivul primăriei s-a hotărât în sfârşit să facă sensul giratoriu din intersecţia bulevardului Mihai Eminescu cu strada Petru Rareş, o intersecţie în care s-au produs zeci de accidente, une şoferul unei ambulanţe a murit unde au fost mult persoane rănite.

Fostul primar Cătălin Flutur susţine că acest sens giratoriu trebuia făcut încă din 2012 şi astfel s-ar fi evitat tragedia din primăvara anului trecut.

 “În bugetul pe 2012 aveam prins sensul giratoriu dintre strada Petru Rareş şi bulevard, acolo unde zilele trecute a mai avut loc un accident care putea să se termine tot cu deces. În bugetul pe 2012 aveam prins acel sens giratoriu după care am constatat că a fost mutat cu la Şcoala de Cooperaţie, acolo unde cu un an şi ceva înainte a fost semaforizată acea intersecţie. De ce nu am luat semafoarele de acolo şi să le mutăm în intersecţia de la IBA acolo unde erau accidentele. Între timp am avut decesul ambulanţierului, nu ştiu câte avarii. Acel sens giratoriu se putea face în maxim zece zile. Sensul ăla giratoriu unde punem nişte borduri, costă 6,1 miliarde de lei vechi. Se putea face în zece zile şi poate nu murea ambulanţierul şi nu mai aveam accidentul de sâmbătă. A fost lăsat special pentru anul electoral”, a declarat Cătălin Flutur la emisiunea Dosarul Zilei de la TeleM.