26.6 C
Botoșani
marți, 23 iulie 2024

Flutur îi dă o veste proastă lui Portariuc: „Finalul de mandat al domnului primar îl va prinde fără nicio locuinţă finalizată”

portariuc,flutur

Unul din principalele obiective ale primarului Ovidiu Portariuc a fost construcţia de locuinţe ieftine pentru tineri, după modelul celor realizate de Mazăre la Constanţa. În campania electorală din 2012, a fost prezent la Botoşani chiar edilul municipiului Constanţa care împreună cu Portariuc au îngropat câte o cărămidă pe un teren din zona Alfa Land.

Au trecut aproape trei ani de atunci şi nu s-a mai întâmplat mare lucru. Multe discuţii, multe promisiuni  dar lucrările nu au mai început nici acolo şi nici în altă zonă a municipiului Botoşani. O altă promisiune era construcţia de locuinţe ANL dar nu s-a întâmplat nimic.

„Se observă o diferenţă foarte mare de la ce se spune la fapte, de la promisiuni şi la ceea ce se întâmplă în oraș. În momentul în care domnul primar spunea că va construi 1.100 de locuinţe ieftine, pentru tineri, din împrumuturi bancare, era clar o gogoriţă. Faptul că suntem în februarie 2015 îmi spune un lucru foarte cert: finalul de mandat al domnului primar îl va prinde fără nicio locuinţă finalizată. Nu ştim care este bugetul Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, nu ştim dacă Botoşaniul va fi inclus pe această listă, nu ştim când vor începe lucrările, iar din momentul în care vor începe nişte lucrări minim un an şi jumătate, doi ani, tot îţi trebuie pentru a le finaliza şi spun asta din experienţă, pentru că ştiu cât de greu se construieşte un cartier de genul acesta…”, a postat Cătălin Flutur pe pagina personală de facebook.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA