20.6 C
Botoșani
marți, 16 iulie 2024

Flutur: „Domnul primar şi cu echipa lui cred că ei au câştigat. A câştigat candidatul USL-ului şi nu persoana Ovidiu Portariuc”

News După atacurile din ultima perioadă ale primarului Ovidiu Portariuc, liderul PDL Botoşani a reacţionat. Cătălin Flutur a spus că Ovidiu Portariuc nu a făcut absolut nimic timp de un an şi jumăîtate şi că principala lui grijă a fost să scape de democrat liberali.

„Dacă nu faci nimic, nu ai nimic a spune. Inventezi, cauţi nod în papură. Chiar şi povestea aia că poporul a decis. Chiar din prima seară am recunoscut înfrângerea dar a fost o diferenţă de trei-patru procente. Eu nu am vrut să comentez lucrul ăsta şi acuşi se fac doi ani de zile de la alegeri. Domnul primar şi cu echipa lui cred că ei au câştigat. A câştigat USL-ul. Putea să vină un domn Ionescu sau Costică care împinge… A fost un vot împotriva PDL-ului şi orice persoană ar fi candidat din partea USL-ului era în momentul de faţă primar. Nu este meritul domnului Ovidiu Portariuc. Chiar să crezi că a câştigat persoana Portariuc şi nu candidatul USL-ului, mi se pare deplasat. A câştigat candidatul USL-ului şi nu persoana Ovidiu Portariuc. Am aşteptat un an şi ceva şi am spus că omul trebuie să înveţe. Din păcate, problema dumnealui este cum să scape de oamenii competenţi din primărie. Dacă doi ani se străduieşte să scape de răii ăia de la PDL, care făceau treabă şi ştiau să o facă, când îi mai rămâne timp să facă acele 4000-5000 de locuri de muncă, 1000 şi ceva de case. A trecut un an şi jumătate şi nu am văzut niciun pas înainte. Este vreun proiect la Botoşani, în afară de trenul de mare viteză şi stadionul de la Dumbrăveni. Botoşănenii aşteaptă şi fapte”, a spus Cătălin Flutur care a mai precizat:

„Fântâna arteziană de la bazar era proiectată. Sensurile giratorii erau proiectate. Făceau parte din PIDU. Am pierdut un an şi ceva cu zona de agrement. Şi foişorul din parc era în proiect”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

247 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA