Flutur: “Cetăţenii din Botoşani au fost amăgiţi că nu vor mai plăti chetuielile pe spaţiile commune. Sunt în aceeaşi situaţie după patru ani”

0
517

pnl flutur

În campania electoral din 2012, Ovidiu Portariuc promitea că dacă va fi ales primar, botoşănenii nu vor mai plăti cheltuielile pentru spaţiile comune.  Au trecut aproape trei ani şi jumătate iar problema nu a fost rezolvată şi nici nu sunt şanse deoarece nu ţine de executivul primăriei ci este vorba de un ordin al ANRSC care ar trebui anulat.

Fostul primar Cătălin Flutur a speculat acest fapt spunând că botoşănenii au fost păcăliţi de actualul edil şi că trebuie să plătească în continuare cheltuielile comune la încălzire.

“Am constatat că Federaţia Asociaţiilor de Proprietari solicită eliminarea plăţii agentului termic pe spaţiile comune. Acest lucru li s-a promis tranşant, au semnat şi un protocol. Cei care sunt astăzi în fruntea primăriei au spus că după ce ieşim noi la primărie, voi nu o să mai plătiţi părţile comune. A trecut iarna 2012, iarna 2013, iarna 2014 şi va trece şi iarna anului 2015 iar problema nu s-a rezolvat. S-a aplicat o lege a statului roman, care s-a dorit a fi schimbată, au fost tot felul de propuneri dar nu s-a realizat acest lucru. Îi informez pe cei de la Federaţia Asociaţiilor de Proprietari că în vara anului trecut, în cele trei luni în care PNL a avut majoritate în Consiliul Local, Consilul Local a emis o hotărâre prin care s-a angajat preluarea acestor cheltuieli de către primărie. Vreau să-i informez pe domnii de la Federaţia Asociaţiilor de Proprietari că prefectul judeţului nu a dat aviz favorabil pe acea hotărâre. Cetăţenii din Botoşani care au fost amăgiţi că nu vor mai plăti chetuielile pe spaţiile comune, sunt în aceeaşi situaţie după patru ani. Noi măcar am fost corecţi şi am spus din 2010 şi până în 2012”, a declarat Cătălin Flutur.