Florin Ţurcanu despre incidentul fostului său consilier: „A căzut omul în plasă. Este lucrătură”

96
422

 

News Preşedintele Consiliului Judeţean consideră că fostul său consilier a căzut într-o capcană şi că i s-au pus nişte pastile în băutura pe care a consumat-o după care a fost îndemnat de nişte prieteni să se urce la volan.

Andrei Leonte, fostul consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean, a provocat un accident rutier soldat cu mai multe maşini avariate. Ulterior, s-a constatat că tânărul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. La puţin timp după accident, Andrei Leonte a demisionat din funcţia de consilier. În cursul zilei de astăzi, Florin Ţurcanu a precizat că are mai multe informaţii vis-a-vis de ceea ce s-a întâmplat dar încă nu le poate face publice. În schimb, el a declarat că este o „lucrătură”.

„A fost ghinionul lui. Eu ştiu mai multe dar nu pot să vorbesc. Nu vreau să fac nişte aprecieri. Asta este. A căzut omul în plasă şi s-a închis subiectul. El nu a băut doar alcool. A luat şi pastile. Este lucrătură. Când i-am explicat ieri, a rămas foarte surprins. A plecat de acasă cu un taxi care special îl aştepta. Tot ăla a anuntat poliţia, tot ăla l-a urcat la volan şi i-a zis să se ducă cu maşina nu ştiu unde. Eu l-am avertizat de mult timp. A căzut şi plăteşte pentru asta. Nu i-am dus eu mâna la gură. Indiferent că altul l-a sfătuit, a dus-o singur. Nu trebuia să pună gura nici pe un gram. Şi l-a revelion i-am avertizat”, a declarat Florin Ţurcanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here