28.3 C
Botoșani
sâmbătă, 20 iulie 2024

Florin Ţurcanu se pregăteşte să facă băi de mulţime: „Voi avea întâlniri în fiecare sat cu cetăţenii”

alegeri vot turcanu

Demis din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani ca urmare a unei condamnări pentru o faptă comisă în PNL, Florin Ţurcanu este decis să-şi refacă imaginea şi se pregăteşte pentru alegerile viitoare. El susţine că va merge în tot judeţul şi le va explica oamenilor ce s-a întâmplat şi pentru ce a fost condamnat.

„O să încep întâlnirile în judeţ. Prima dată voi trimite o scrisoare către toţi cetăţenii prin care o să le explic situaţia iar de săptămâna vitoare voi avea întâlniri în fiecare sat cu cetăţenii. Vreau să îmi explic situaţia şi nu vreau să planeze asupra mea zvonuri sau discuţii făcute de unul sau de altul. În 2008, toţi spuneau că am o imagine proastă, că sunt ţăran şi cioban, dar am câştigat alegerile. În 2012, majoritatea credeau că voi lua bătaie de la Ţâbuleac şi l-am bătut aproape la triplu. Vă asigur că ştiu ce am de făcut”, a afirmat Florin Ţurcanu care a mai spus că nu se va angaja în nicio instituţie bugetară şi nici nu vizează funcţia de director general la Nova Apaserv.

„Nu mi-am pregătit nimic şi nu voi fi angajat în instituţii ale statului român. Vreau să clarific lucrul ăsta. Am văzut pe surse că Ţurcanu îşi pregăteşte poziţii… Exclus. Este exclus ca eu să fiu angajat într-o instituţie bugetară. Voi lucra în privat. Voi avea mult mai mult timp liber şi voi avea liberatea de care am suferit foarte mult timp. Să pot să fiu şi eu un om liniştit. Dacă vreau să merg în şort, să merg în şort. Dacă vreau să merg în pielea goală, să merg în pielea goală. Dacă vreau să beau 20 de beri, să le pot bea”, a mai spus Florin Ţurcanu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA