29.5 C
Botoșani
sâmbătă, 20 iulie 2024

Florin Prunea: „Botoşaniul trebuie să joace în Europa League”

florin prunea

Florin Prunea a vorbit la superlativ despre meciul dintre FC Botoşani şi CSMS Iaşi şi a lăudat echipa antrenată de Leo Grozavu. El susţine FC Botoşani merită să joace în acest an în Europa League ţinând cont de organzarea clubului şi de valoarea clubului.

„Nu e uşor să vii la Botoşani şi să pleci cu punct sau puncte de aici. Feliciit cele două echipe. Eu cred că a fost un joc foarte bun. Din punctul meu de vedere, Botoşani trebuie să joace în Europa League, pentru tot ceea ce înseamnă Botoşani. Domnul Valeriu, Cornel, Leo. Şi băieţii fac o treabă incredibilă aici. Felicitări pentru cum sunteţi organizaţi ca şi club. Uite că se poate şi în România. A fosto primă repriză pe care am controlat-o. Cu puţină atenţie puteam să marcăm. În a doua repriză am închis jocul şi plecăm cu un punct mare care ne va ajuta mult la sfârşitul campionatului. Rezultatul este echitabil. Din punctul meu de vedre, aşa ar trebui să se joace fotbalul. Fără probleme de arbitraj. Jucătorii acceptă deciziile arbitrului şi îşi văd de joc. Ambele echipe merită felicitate. A fost una din cele mai bune partide ale campionatului. Aţi văzut şi publicul. Niciun fel de probleme. A apreciat efortul jucătorilor. După o asemenea partidă poţi să vorbeşti doar la superlativ”, a spus Florin Prunea.

Cât priveşte prietenia dintre conducătorii celor două cluburi şi zvonurile apărute înaintea meciului, oficialul ieşean a recunoscut că este prieten cu Cornel Şfaiţer şi că au servit masa împreună. Astfel de practici sunt frecvente în fotbalul din alte campionate. Conducătorii echipelor se întâlnesc, discută şi urmăresc meciurile împreună.

„Suntem prieteni. Aseară am stat cu Cornel, am fost invitat la masă, suntem prieteni. Domnul Valeriu are prieteni mulţi în Iaşi, are afaceri acolo. Acum mergem la masă. Ne-a invitat din nou la masă, mergem, bem o bere, comentăm puţin meciul şi de mâine ne apucăm de treabă. Eu cred că Botoşaniul trebuie să facă orice ca să joace într-o cupă europeană. Este o performanţă incredibilă. Pe noi ne aşteaptă o dublă de foc cu două echipe cu care suntem în luptă directă pentru evitarea retrogradării”, a mai precizat Florin Prunea.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA