Florin Ghiorghiţă a confirmat numirea sa în funcţia de director regional al RAR. „Deocamdată sunt în PDL”

0
791

fl_ghiorghita512

Consilierul local Florin Ghiorghiţă a confirmat astăzi că a fost numit în funcţia de director regional al Registrului Auto Român dar a negat faptul că reprezentanţii Partidului Social Democrat l-ar fi susţinut să ocupe această funcţie.

Florin Ghiorghiţă a declarat că a fost sprijinit de câţiva oameni de afaceri din Botoşani şi nu de politicienii locali.

„Contractul de muncă pe post de inginer este semnat de vreo două săptămâni iar pe post de director regional a fost semnat pe data de 9 septembrie. Este un post strict profesional, cu un ajutor al unor oameni din domeniu economic. Fără nicio discuţie cu niciun partid politic”, a precizat Florin Ghiorghiţă.

Cât priveşte poziţia sa din Consiliul Local, Florin Ghiorghiţă spune că încă este membru PDL şi că nu a decis dacă va face pasul către un alt partid. În acelaşi timp, el a recunoscut că a primit oferte pentru a ocupa funcţia de viceprimar din parte PSD.

„Voi vota exact cum am votat şi până acum. Deocamdată sunt în PDL. Florin Ţurcanu spune multe. Cu Florin Ţurcanu nu am avut nicio discuţie pentru a rămâne în PDL sau în PNL. Văd că sunt exilat, sunt trimis în toate partidele. Toată lumea mă trimite în toate părţile fără ca eu să-mi fi manifestat vreo opţiune pentru un partid”, a adăugat Florin Ghiorghiţă.