20.1 C
Botoșani
luni, 17 iunie 2024

Florin Ciubotariu: “Putem juca în prima ligă”

CSM Botoșani are un parcurs aproape perfect atât în campionat cât și în Cupa României iar cei mai importanți jucători din lot încep să spere la promovare.

După victoria de vineri, de la Galați, CSM Botoșani și-a mărit șansele de a se califica la turneul semifinal. Acum, handbaliștii botoșăneni așteaptă returul cu CSU Suceava și speră să urce pe primul loc după acest meci.

“Mai e multă treabă până la îndeplinirea obiectivului. Ne dorim din tot sufletul. Avem o echipă bună și cu câteva întăriri, putem juca în prima ligă. În meciul cu Iași avem nevoie doar de concentrare și să îmbunătățim lucrurile care nu ne-au ieșit în alte meciuri. Toată lumea așteaptă derby-ul cu Suceava. Suntem echipele cu cele mai bune loturi. Nu am pierdut niciun meci dar încă se pot întâmpla multe”, a spus Florin Ciubotariu.

Chiar dacă handbaliștii botoșăneni au ajuns la Galați cu doar o oră și jumătate înaintea meciului, ei s-au impus fără emoții și acum se luptă cu CSU Suceava pentru primul loc în serie.

“Traversăm o perioadă bună, ne bucurăm de acest șir de victorii și sperăm să o ținem tot așa. Ne gândim la promovare. Meciul de la Galați a avut o conotație mai specială. Am plecat dimineață din Botoșani, am ajuns cu o oră și jumătate înainte de partidă. Am început mai greu dar ne-am revenit în a doua repriză și nu am dat nicio șansă adversarilor să câștige”, a spus Bogdan Șoldănescu.

“Toată lumea zice că este un meci al orgoliilor, derby-ul nordului. Este un simplu meci. E principala contracandidată a noastră și sperăm să fie din nou un meci frumos, cum a fost la Botoșani”, a mai spus Bogdan Șoldănescu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA