23 C
Botoșani
duminică, 14 august 2022

Florin Cîțu, ședință la PNL: „Nu voi subvenționa pierderi”. Mai primește Nova Apaserv cele 2 milioane de euro?

În urmă cu mai bine de o săptămână, deputatul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, se lăuda că a discutat cu reprezentanții guvernului și va aduce două milioane de euro în județ pentru a salava Nova Apaserv.

Banii promiși de Șoptică încă nu au ajuns și nici nu se știe dacă vor mai ajunge în județul Botoșani. După ultimele declarații ale premierului Cîțu, guvernul nu va mai cheltui bani pentru plata datoriilor acumulate.

“Eu am spus foarte clar: nu voi subvenționa pierderi. Reformele trebuie să le avem aprobate în ședința de Guvern. Pe companii nu avem încă și nici nu avem în ședința de Guvern pe direcția pe care am spus-o la începutul anului: să comasăm direcții. Această guvernare are rolul de a ne asigura că vom guverna România cel puţin opt ani. De aceea, fac aceste reforme. Vreau să le spun românilor că liberalii vor fi la guvernare opt ani, de aceea fac aceste reforme astăzi, de aceea e nevoie este nevoie de aceste reforme astăzi şi le putem face ca să ne asigurăm guvernarea cel puţin opt ani”, a spus Florin Cîțu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA