0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Florin Buțura, primar Ștefănești: “La mulți ani, dragi concetățeni! Îmi doresc să rămânem uniți”

Ziua Națională a României a fost sărbătorită într-un cadru restrâns în orașul Ștefănești. Din cauza riscului răspândirii virusului, autoritățile locale au decis să nu mai organizeze un spectacol sau o paradă, așa cum au făcut în alți ani.

În această dimineață, reprezentanții primăriei și instituțiilor din zonă au depus coroane de flori la monumentul din centrul localității iar primarul Florin Buțura a transmis un mesaj.

“De Ziua Națională a României arborăm cu mândrie steagul naţional, pentru a ne reafirma dragostea de ţară şi bucuria de a fi români. Acest moment de sărbătoare reprezintă un prilej de trăire românească, de unitate și solidaritate. Ziua Națională este mereu o ocazie să ne amintim faptele de eroism ale strămoșilor noștri.

Doresc să vă transmit emoția și sentimentele frumoase pe care le trăiesc în această zi și să adresez tuturor sincere urări de bine, sănătate și împlinire. La mulți ani, dragi concetățeni! Îmi doresc să rămânem uniți și de Dumnezeu ocrotiți!”, a fost mesajul primarului Florin Buțura.

Tot astăzi, Florin Buțura împreună cu reprezentanții Primăriei Ștefănești au fost la centrul de zi din localitate pentru a sărbători Ziua Națională a României alături de persoanele vârstnice.

“Această zi de sărbătoare, dincolo de semnificația ei istorică, este un bun prilej să ne amintim că doar prin unitate și voință avem puterea să construim și să reconstruim o țară. La mulți ani și multă sănătate, dragii mei!”, le-a transmis Florin Buțura.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA