Florin Buțura, primar Ștefănești: “A fost un an mai greu decât ceilalți ani dar m-am descurcat cu proiecte”

0
560

2022 a fost un an dificil pentru autoritățile locale care au avut de implementat proiecte de investiții. Inflația tot mai mare, creșterea prețurilor la utilități și la materialele de construcții, le-a creat probleme.

Florin Buțura, primarul orașului Ștefănești, spune că provocarea cea mai mare în acest an a fost să asigure cofinanțarea pentru proiectele aflate în derulare. Valoarea acestora a crescut odată cu creșterea prețurilor materialelor de construcție iar diferența a fost asigurată din bugetul local.

“A fost un an mai greu decât ceilalți ani dar m-am descurcat cu proiecte. Noi tot timpul suntem nemulțumiți și ni se pare că e rău pentru că nevoile comunităților sunt foarte mari. Sunt multe proiecte și este greu să asigurăm partea de cofinanțare din bugetul local. Cel mai important proiect din acest an a fost construcția celor trei blocuri cu locuințe sociale. Este vorba de un proiect în valoare de 15,6 milioane lei. De asemenea, am mai construit un pod pe drumul sătesc 1076, în valoare de 2,2 milioane lei”, ne-a spus Florin Buțura, primarul orașului Ștefănești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here