0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Florin Buțura: “Ce a făcut Consiliul Județean pentru orașul Ștefănești în ultimii zece ani? Să spună concret”

În ultimii ani, orașul Ștefănești nu a fost printre prioritățile Consiliului Județean Botoșani, sumele alocate pentru drumuri sau pentru cofinanțarea proiectelor fiind foarte mici. Mai mici decât sumele alocate unor comune cu 2000-3000 de locuitori.

În ultimii șase ani, Consiliul Județean Botoșani a fost condus de reprezentanții PSD iar principalul criteriu de alocare a banilor către primării a fost cel politic. Pentru că primarul Florin Buțura este liberal, orașul Ștefănești nu a fost pe lista de priorități a șefilor de la CJ.

“Bugetul este la limita supraviețuirii. Aștept rectificarea și aștept un sprijin și de la Consiliul Județean care ar trebui să ajute toate comunitățile. Eu aș întreba ce a făcut Consiliul Județean pentru orașul Ștefănești în ultimii zece ani? Să spună concret ce au făcut pentru comunitate. Fac acel UAMS care este al lor. În rest nu au făcut nimic. Să nu vorbească de drumul Botoșani – Ștefănești pentru că nu are nicio treabă Consiliul Județean cu acest drum. La fel cu drumul Botoșani – Tg. Frumos”, a spus Florin Buțura.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA