0.7 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Florin Acsinte revine în staff-ul echipei FC Botoșani

Fostul căpitan al FC Botoșani nu a stat mult departe de fotbal, după despărțirea de Oțelul Galați. Florin Acsinte a primit o ofertă din partea conducerii clubului FC Botoșani și va fi secundul lui Andrei Patache.

Vara trecută, fostul fundaș stânga și căpitan al FC Botoșani a semnat cu Oțelul Galați și a făcut parte din staff-ul lui Dorinel Munteanu. Din cauza problemelor personale, a fost nevoit să revină în Botoșani și a declarat: “A fost o experiență benefică, am învățat foarte multe. Am lucrat cu un antrenor foarte mare care cred că va ajunge și la națională. În primul și în primul rând, la Oțelul este disciplină. Dacă nu faci ceea ce îți cere, te dă imediat afară. Nu stă la discuții. Este neamț. De aceea au rezultatele pe care le au. Nu o să vedeți jucători care să se certe pe teren, să nu alerge. E un antrenor care știe când să pună presiune, ce să transmită, cum să transmită. Am învățat foarte multe de la Dorinel Munteanu”.

Ieri, Florin Acsinte a primit o ofertă din parte clubului FC Botoșani și a acceptat-o imediat. În urmă cu o săptămână, el declara că FC Botoșani nu are cel mai slab lot din Superligă și că se poate salva de la retrogradare.

“Din ce am văzut, lotul FC Botoșani nu este de ultimul loc. Problema este mentală. Nu e un lot rău. Cred că până la final, echipa se va salva. Se înjumătățesc punctele. La momentul ăsta, jocul nu te mai interesează. Trebuie să ai o organizare foarte bună, ne apărăm și dacă îi prindem pe contraatac… Trebuie să facă ceva și să adune puncte. Trebuie să scoată rezultate. La momentul ăsta contează doar punctele”, a mai spus fostul căpitan al FC Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA