16.4 C
Botoșani
luni, 20 mai 2024

Florin Acsinte: „Pe final mi s-a părut că a fost circ. Toţi aruncau mingi, săreau, se ducea arbitrul dar nu a dat pe nimeni afară”

florin acsinte

Căpitanul echipei FC Botoşani consideră că ASA Tg. Mureş nu merita să plece cu trei puncte de pe Municipal şi spune că fotbalul e nedrept. Florin Acsinte este dezamăgit de ceea ce a văzut pe finalul meciului şi de modul cum se comportau cei de pe banca echipei din Tg. Mureş.

„Mai bine nu marcam. Era bun şi 0-0. Fotbalul nu e drept. Noi încercăm să jucăm fotbal. A fost Petrolul. Acum a venit Tg. Mureş care nu ne-au pus probleme. Nu au avut niciun şut pe poartă dar au dat două goluri. Şi-au atins scopul. Fotbalul e pe goluri şi pe puncte, nu contează cum. Trebuie să ne revenim mental. Sperăm să câştigăm meciul cu Dinamo. Nu sunt eu în măsură să vorbesc de arbitraj. Nu mă pricep la arbitraj. Din punctul meu de vedere, Tg. Mureş nu este o echipă nici de locul doi. Ei vin să joace pe contraatac, fotbal mai puţin, şi-au atins scopul şi merită felicitaţi. Noi am încercat să jucăm fotbal atât cu Petrolul cât şi cu Tg. Mureş, nu să ne apărăm şi să jucăm bufa-bufa. Mergem şi la Dinamo să jucăm fotbal. Pe final mi s-a părut că a fost circ. Toţi aruncau mingi, săreau, se ducea arbitrul dar nu a dat pe nimeni afară”, a spus Florin Acsinte.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA