22.6 C
Botoșani
luni, 20 mai 2024

Florin Acsinte: „Nu vom fi salvaţi de la retrogradare chiar dacă învingem sâmbătă”

 

News Jucătorii echipei FC Botoşani vor a doua victorie din acest retur de campionat. Chiar dacă roş-alb-albaştrii vor învinge pe ACS Poli Timişoara, problema evitării retrogradării nu va fi rezolvată. Acsinte&Co nu se gândesc decât la victorie în jocul cu bănăţenii.

Fundaşul stânga Florin Acsinte a văzut din tribună victoria cu FC Braşov şi spune că până la acest meci nu a mai trăit atâtea emoţii. „E prima dată când am putut să trăiesc aşa un meci. Am avut foarte mari emoţii. Când am marcat golul doi, m-a luat ameţiala în tribună. Atât de mult m-am bucurat. Băieţii au dat dovadă că se poate câştiga”, a spus Florin Acsinte.

Cât priveşte partida cu ACS Poli Timişoara, fundaşul botoşănean consideră că ambeşe echipe pornesc cu şanse egale dar speră într-o nouă victorie pe Municipal. „Fiecare meci îl tratăm foarte serios. Braşovul a trecut. Acum jucăm cu Timişoara, şi-au luat şi ei măsuri. Sperăm ca la sfârşitul celor 90 de minute să fim noi cei care ne bucurăm. Plecăm de la egal la egal. Noi dorim şi echipa este montată pentru a obţine un rezultat bun. Nu vom fi salvaţi de la retrogradare chiar dacă învingem sâmbătă. Mai sunt multe etape şi trebuie să obţinem câte mai multe puncte din fiecare meci. Noi vrem să câştigăm toate meciurile. Nu negândim să facem încă zece puncte şi gata. Vrem să fim cât mai sus. Ne dorim să învingem atât acasă cât şi în deplasare. Sunt importante meciurile de acasă dar nu înseamnă că nu putem câştiga la Vaslui”, a adăugat fundaşul stânga al FC Botoşani.

Antrenorul principal Leo Grozavu va avea o misiune dificilă pentru a alege fundaşul stânga în meciul cu ACS Poli Timişoara. Florin Acsinte va reveni după suspendare iar Vali Bordeanu a făcut un joc foarte bun cu FC Braşov. „Mai avem trei antrenamente până la momentul jocului. În funcţie de discuţiile pe care le vom avea, de necesităţi. Vom alege cele mai bune soluţii”, a precizat Leo Grozavu.

Florin Acsinte recunoaşte că are o concurenţă serioasă în acest retur dar în acelaşi timp spune că a învăţat foarte mult de la Vali Bordeanu.

„Vali este un profesionit şi un jucător de la care am învăţat foarte mult. Merită tot respectul pentru ce a făcut şi ce face la echipa asta”, a declarat Florin Acsinte.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

14 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.














































ULTIMA ORA