-4.4 C
Botoșani
duminică, 5 februarie 2023

Florin Acsinte: “Nu ai timp să te plângi. Mai luăm opt? Arde casa, suntem acolo. Trebuie să strângem puncte”

Fostul căpitan al FC Botoșani consideră că echipa este într-o situație foarte dificilă și că orice punct obținut poate fi foarte important în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Florin Acsinte spune că jucătorii ar trebui să uite înfrângerea cu 8-0 de la Constanța și să obțină două rezultate pozitive cu CFR Cluj și FC SB.

“Acum trebuie să vedem ce facem. Arde casa, suntem acolo. Contează ce facem acum, trebuie să strângem puncte. Nu mai avem timp. Poate să vină oricine și să spună orice. Totul pleacă de la jucători, ei trebuie să se autodepășească. Nu ai timp să te plângi. Ce faci? Mai luăm opt? Mai luăm opt? Nu avem timp. Hai să mai culegem cât mai putem și vedem în pauză”, a spus Florin Acsinte.

Fostul căpitan al FC Botoșani crede că s-a greșit în vară când au fost aduși mulți jucători fără valoare și care nu au ajutat echipa.

“Marius a lăsat ceva în urmă. Trebuie să fim corecți. Ce au făcut domnul Teja, Bejan, Alin Bordeanu, nu știu. Nu știu ce au lucrat. Nu îl cunosc foarte bine pe domnul Teja ca să știu ce lucrează. Nu știu cine aduce jucători la Botoșani. Cineva îi analizează. Nu știu cine s-a ocupat de aceste transferuri. Probabil sunt scouteri la echipă. Eu de când am plecat, nu mai știu absolut nimic. Trebuie să stai și să analizezi un jucător, nu doar să-l vezi pe Youtube. Luăm laptopul și ne uităm la tot, fizic, tactic, dueluri, cum se apără, cum atacă, cum șutează.(…) În România, dacă nu pui presiune pe jucători, să stai cu gura pe ei, nu poți să ai rezultate. De asta Marius a avut rezultate. Știu foarte bine cum lucra. Vrea să câștige. Nu vrea să piadă nici la miuță”, a mai spus Florin Acsinte.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA