33.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Florin Acsinte: „Îmi doresc să dau câteva goluri şi să plec în vară”. VEZI unde îşi doreşte să se transfere

florin acsinte

Căpitanul echipei FC Botoşani nu va pleca în această iarnă. Florin Acsinte a avut câteva discuţii dar nu a existat o ofertă clară pe adresa clubului. El este decis să rămână până în vară, îşi doreşte un retur foarte bun de campionat şi speră să prindă un contract foarte bun din punct de vedere financiar.

Florin Acsinte spune că şi-ar dori să plece la o echipă din străinătate pentru a avea ocazia să vadă dacă se poate adapta şi în alte campionate. În acelaşi timp, are şansa de a câştiga mai mult decât în prima ligă din România.

În aceste condiţii, Florin Acsinte va fi căpitanul echipei FC Botoşani şi în returul campionatului. „Din ce am discutat, dumnealui mi-a dat încredere că tot eu voi fi căpitan. Până la urma urmei, nu contează cine este căpitan. Important este ca echipa să fie unită şi să avem cu toţii de câştigat. Îmi doresc să fiu sănătos, îmi doresc câteva goluri, să fac un retur bun şi în vară să plec. Nu disper dar mă gândesc să plec în viitor la o altă echipă. Discuţii au fost dar nu ceva concret. Nu ţine de mine. Ţine de conducerea clubului. Până la urmă am un contract cu această echipă şi vreau să-mi fac cât mai bine datoria. Eu mi-aş dori să plec în străinătate, să văd cum e fotbal în altă ţară”, a declarat Florin Acsinte.

Căpitanul echipei FC Botoşani a fost printre primii la pregătirea din stagiul de la Felix. Acesta spune că este foarte mulţumit de modul cum s-a antrenat şi este convins că va fac un retur bun.

„A fost o perioadă de pregătire foarte dificilă. S-a pus accent pe partea fizică iar partea fizică e cea mai grea dar şi cea mai importantă. Pentru a juca un retur complet îţi trebuie foarte multă condiţie fizică. Din punctul meu de vedere a fost un cantonament reuşit. Eu sunt mulţumit de mine şi de modul cum s-au comportat băieţii la antrenament. Nu e uşor dar trebuie să ne gândim că muncim pentu familie, pentru copii. Ne motivează când ne gândim că avem pentru ce munci. Urmează o altă perioadă de pregătire, cu meciuri amicale. Vedem şi noi la ce nivel suntem acum”, a adăugat Florin Acsinte.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA