-4.4 C
Botoșani
duminică, 5 februarie 2023

Florin Acsinte, fost căpitan al FC Botoșani: “Fotbal pe vârfuri nu există. Sunteți aici să jucați”

FC Botoșani este la doar trei puncte de primul loc retrogradabil și urmează să joace împotriva formațiilor CFR Cluj și FC SB, campioana și vicecampioana din sezonul trecut.

Prezent în emisiunea Dosarul Zilei, la TeleM, Florin Acsinte, fostul căpitan al FC Botoșani, a spus că dacă ar fi fost antrenorul echipei, după eșecul cu 8-0 de la Constanța, ar fi luat măsuri dure.

“Dacă nu respectă ce le spun eu, îi dau afară în secunda doi. Sunteți aici să jucați. Că jucați cu FC SB, CFR, Farul, nu mă interesează. Se poate întâmpla să dai totul pe teren și să pierzi. Ei au dat prea puțin, prea pe vârfuri. Fotbal pe vârfuri nu există. Nu există să faci performanță din vârful bocancului. Să vină Patache la 35 de ani, să se ducă să dea centrare, să se întoarcă să se apere, să-și ia coate în cap. Șeroni la fel. Iar ceilalți doar pe vârfuri… Cu FC SB te mulțumești că ai făcut un meci bun dar nu ai luat niciun punct și apoi te duci la Farul, pe vârfuri. Ei sunt plătiți ca să joace fotbal. Trebuie să dea totul. Când dai totul, nu ai cum să nu ai rezultate”, a spus Florin Acsinte.

Fostul căpitan spune că la ora actuală, FC Botoșani nu are lideri în vestiar care să-i mobilizeze pe jucătorii străini și pe cei mai tineri. El și-a amintit de perioada petrecută la FC Voluntari, cu care a câștigat Cupa României și Supercupa României.

“Îi lua pe sus. Maftei, Bornescu, Lazăr… Sânmărtean e un băiat foarte elegant dar dacă te vedea că nu dai totul, te lua: hai să-și spun ceva. Îți era rușine. Cum să nu alergi, să dai totul. La Botoșani e mai dificil pentru că nu prea ai lideri”, a mai spus Florin Acsinte.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA