10.5 C
Botoșani
sâmbătă, 24 februarie 2024

Florin Acsinte a semnat astăzi cu Pandurii Tg. Jiu

florin acsinte, narcis raducan

Începând de astăzi, Florin Acsinte este jucătorul echipei Pandurii Târgu Jiu. Fostul fundaş stânga al FC Botoşani a semnat cu Pandurii Tg. Jiu şi va fi înlocuitorul lui Marko Momcilovic, plecat la Steaua.

Pe site-ul oficial, gorjenii au scris: Florin Acsinte a jucat la FC Botoşani aproximativ acelaşi număr de jocuri ca şi Momcilovic, evoluând pentru echipa din Botoşani câte 30 de jocuri în ultimele două sezoane iar în acest sezon având 16 partide jucate toate din postura de titular. Catalogat de conducerea fostei echipe ca fiind un jucător de caracter, Acsinte a fost căpitan al echipei din Botoşani în ultimele trei sezoane şi a purtat banderola de căpitan şi în partidele susţinte de FC Botoşani în 2015 în UEFA Europa League.

Florin Acsinte este un fotbalist cu experiență şi care corespunde dorinţelor antrenorului Edi Iordănescu pentru postul de fundaş stânga. „Chiar dacă au plecat jucători eu sunt cel care trebuie să asigur că această echipă generează rezultate pozitive. Încercăm să ne mișcăm repede cu transferurile și să punem ceva în loc. Recunosc că atunci când am simțit că cresc șansele ca Momcilovic să plece deja am pregătit terenul pentru a transfera un alt jucător pe acest post”, a precizat antrenorul Edward Iordănescu.

Născut la 10 aprilie 1987, Florin Acsinte a jucat pentru FC Botoşani de la juniorat, făcând parte constant din lot pe parcursul ultimilor zece ani de unde a plecat doar în sezonul 2009 – 2010 sub formă de împrumut la Dinamo. În Liga I fundaşul transferat de Pandurii a acumulat 76 de meciuri în două sezoane şi jumătate în care a marcat de trei ori, el evoluând şi în două meciuri pe care FC Botoşani le-a disputat în UEFA Europa League.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA