0.1 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
miercuri, 29 martie 2023

Florin Acsinte a scăpat cu doar două etape de suspendare

acsinte florin

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis în cursul zilei de astăzi să-l sancţioneze pe Florin Acsinte, fundaşul stânga al FC Botoşani, cu două etape de suspendare şi o amendă în valoare de 5000 de lei, în urma cartonaşului roşu încasat în meciul de la Giurgiu.

Fotbalistul botoşănean a fost eliminat la jumătatea primei reprize a meciului cu Astra Giurgiu pentru un cot în figură aplicat unui adversar. Pentru gestul făcut, Florin Acsinte a scăpat cu pedeapsa minimă pe care care o primi. Comisia de Disciplină a decis: „În baza art. 63.1.b + 63.2.4.a, se sancționează jucătorul Acsinte Florin (FC Botoșani) cu suspendare pentru 2 jocuri și o penalitate de 5.000 lei”.
Cel mai probabil, membrii comisiei au luat în calcul faptul că Florin Acsinte este la prima eliminare pentru un gest nesportiv şi că ulterior şi-a cerut scuze.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA