20.5 C
Botoșani
marți, 21 mai 2024

Flori pentru femeile din Botoşani de la seniorii de vîrsta a III-a din PDL

 

News Seniorii de vârsta a III-a din PDL Botoșani au oferit, vineri dimineață, flori doamnelor și domnișoarelor pe care le-au întâlnit în oraș anticipând astfel ziua de 8 martie. 

Pentru Organizația Județeană a Persoanelor de Vârsta a III-a din Partidul Democrat Liberal Botoșani este o tradiție de a oferi flori femeilor cu ocazia Zilei Internaționale de 8 martie, considerând asta un gest frumos pentru suportul și susținerea pe care doamnele îl oferă zi de zi  bărbaților din viața lor.

“Fie că este mamă, soție, colegă de birou, fiică, nepoată, femeia are un rol deosebit în viața noastră a bărbaților și trebuie respectată.  Gestul nostru de astăzi este unul simbolic dorind astfel să le mulțumim pentru existența lor minunată în viețile noastre” , a spus Dinu Aolăriţei, preşedintele Organizaţiei Municipale a Persoanelor de Vârsta a III-a PDL Botoşani. 

La rândul său, preşedintele Organizaţiei Judeţene a Persoanelor de Vârsta a III-a PDL Botoşani, Corneliu Vicenţiu Daniliuc, a ţinut să le transmită gândul său, cu ocazia zilei de 8 martie, doamnelor şi domnişoarelor . „Istoria, mai recentă sau de dată mai veche,  a demonstrat că femeile pot fi o forță în politica românească  și este clar că astăzi ușa politicii românești este deschisă larg deopotrivă bărbaților și femeilor. S-a demonstrat că epoca în care femeia era trimisă la cratiță s-a stins demult, pentru că avem exemple nenumărate de doamne și domnișoare în funcții publice sau manager care își conduc afacerile singure, într-un mod exemplar, poate mai bine decât fac unii dintre bărbații ajunși de asemenea în funcții mari. Suntem pe picior de egalitate din acest punct de vedere şi asta datoriă modului în care ele, femeile au ştiut să se impună. Dați-mi voie să le urez tuturor doamnelor și domnișoarelor, cu ocazia zilei de 8 martie, un sincer și călduros la mulți ani și o primăvară cât mai frumoasă”, a spus Corneliu Daniliuc, preşedintele OJPV III PDL Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

152 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMA ORA