20.6 C
Botoșani
duminică, 14 aprilie 2024

Flavius Stoican: “Vor mai veni jucători și în cantonamentul din Antalya pentru că avem nevoie de întăriri”

FC Botoșani și-a început astăzi cantonamentul din Turcia cu un lot subțire atât din punct de vedere valoric cât și numeric. După ce a renunțat la opt jucători, Flavius Stoican a completat lotul cu câțiva juniori.

Antrenorul principal al FC Botoșani a anunțat că în cele zece zile de cantonament vor mai veni câțiva jucători pentru a complete lotul.

“Am așteptări de la ei, să fie foarte atenți, să muncească. Individual, fiecare să se autodepășească. Să aibă și entuziasm. Nu o să fie ușor dar sper ca atunci când se termină cantonamentul, să fim foarte mulțumiți. Cu siguranță vor mai veni jucători și în cantonamentul din Antalya pentru că avem nevoie de întăriri. Avem posturi care nu sunt dublate. La câteva zile după terminarea cantonamentului va începe prima etapă și vrem să avem concurență pe toate posturile și să ridicăm nivelul echipei. Ne așteaptă un campionat destul de puternic, cu meciuri echilibrate și trebuie să avem numeric și valoric jucători pe care ne bazăm”, a spus Flavius Stoican care a mai precizat că vrea să ofere șanse și juniorilor:

“O să fie în atenția mea în perioada următoare. Sunt jucători talentați, sunt jucători care au potențial. Eu sunt omul care le dau încredere, le dau entuziasm”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA