12.9 C
Botoșani
vineri, 24 martie 2023

Flavius Stoican, antrenor FC Botoșani : Dorința jucătorilor este de a pleca cu dreptul în acest nou campionat

Flavius Stoican, antrenorul FC Botoșani, este convins că jucătorii pe care îi pregătește conștientizează importanța meciului cu Chindia Târgoviște.

Potrivit acestuia, cele nouă meciuri pe care FC Botoșani le va disputa în play out reprezintă un alt campionat, iar singurul gând este la meciul din prima etapă împotriva târgoviștenilor. „Avem un nou campionat, trebuie să fim foarte atenți la fiecare meci în parte. Întâlnim o echipă care a urcat meci de meci, au avut și ei sincopele lor, o grupare care are în componență jucători la care trebuie să fim atenț și mă refer în primul rând la Neguț și Cooper, cu execuții foarte bune. Important este să-i anihilăm. În ceea ce ne privește pe noi chiar dacă suntem lipsiți de aportul lui Edy Pap, suspendat și Sadiku accidentat, sunt doi jucători care au făcut parte din primul unsprezece, asta nu înseamnă că cei care le vor lua locul nu sunt pregătiți și nu sunt conștienți de importanța acestui prim meci. Tot focusul nostru este pentru a juca bine primul meci, nu ne gândim la obiective, ne gândim doar la meciul de acasă cu Chindia. Jucătorii au fost dezamăgiți după meciul cu Mioveni fiindcă au scăpat cele trei puncte printre degete, într-adevăr nu am avut o evoluție foarte bună repriza a doua. La ultimele două antrenamente i-am văzut foarte dornici și determinați. Vreau să le vedem pe teren, fiindcă tot vorbim despre aceste lucruri. Am conștientizat că trebuie să lucrăm pe adresivitate, să câștigăm duelurile, să recuperăm mingea a 2-a, au fost antrenamente complexe. Suporterii cu siguranță o să fie alături de noi atâta timp cât văd pe teren dorință, implicare. Sunt convins că oamenii să ne susțină, important este să ne facem noi treaba. Dorința jucătorilor este de a pleca cu dreptul în acest nou campionat.” a încheiat tehnicianul FC Botoșani.

FC Botoșani – Chindia Târgoviște se va disputa sâmbătă, de la ora 14.30, pe stadionul Municipal, partida contând pentru prima etapă a play outului.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA