10.2 C
Botoșani
luni, 20 martie 2023

FLĂMÂNZI. Proiecte de peste 30 de milioane de euro pregătite pentru implementare

Primăria orașului Flămânzi are pregătite proiecte de peste 30 de milioane de euro care urmează a fi implementate în următorii trei-patru ani. Cele mai mari investiții vor fi în modernizarea drumurilor, apă-canalizare și gaz.

Primarul Dan Oloeriu spune că o parte dintre aceste proiecte au documentațiile pregătite și se așteaptă deschiderea sesiunilor de finanțare pentru a fi depuse.

“Am făcut o mică evaluare a proiectelor implementate și în curs de implementare. Valoarea acestor proiecte este de 21-22 de milioane de euro. Cât privește proiectele în pregătire, numai în momentul de față, pe ceea ce înseamnă gaz, apă, canalizare și mobilitate urbană, avem proiecte de 25 de milioane de euro. Și nu vorbim de proiectele pe care le vom implementa pentru zona industrială, parcul fotovoltaic sau zona de agrement. Dacă punem și sala de sport de la Ion Bojoi, cele două blocuri ANL, proiectul pe fondul de mediu, programul Anghel Saligny, ne vom duce la investiții de peste 30 de milioane de euro”, a declarant Dan Oloeriu, primarul orașului Flămânzi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA