2.2 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

Firma Maxim Special Construct Botoşani a început producţia de tâmplărie PVC şi aluminiu FOTO&VIDEO

Maxim Special Construct şi-a extins activitatea şi a început să producă şi să comercializeze ferestre şi uşi din PVC, cu geam termopan. În urmă cu aproximativ două săptămâni, firma de construcţii deţinută de omul de afaceri Maricel Maxim a preluat un spaţiu şi o linie de producţie a tâmplăriei din PVC şi aluminiu şi deja a început activitatea.

Omul de afaceri botoşănean spune că este vorba de o extindere a activităţii şi că în primă fază va ieşi pe piaţă cu produse adaptate la veniturile botoşănenilor. În plus, cei care vor cumpăra ferestre şi uşi de la firma Maxim Special Construct vor beneficia de montaj şi reparaţiile ulterioare.

“Am început activitatea pe data de 15 octombrie la secţia de termopane. Ne propunem să ne adresăm clienţilor cu venituri mici şi medii dar şi celor care vor produse mai scumpe. Suntem la început pe piaţa de tâmplărie PVC şi termopane. Cu siguranţă, într-o perioadă scurtă de timp, vom reuşi să ocupăm locul nostru pe piaţa din judeţul Botoşani. În afara faptului că producem geamurile şi uşile termopan, noi facem montajul şi ulterior reparaţiile, finisajele glafurilor. Alte firme nu le fac. Noi avem şi activitatea de construcţii şi avem posibilitatea de a face inclusiv reparaţiile şi finisajele. Producţia de geamuri şi uşi termopan este o activitate complementară şi ţine de dezvoltarea firmei Maxim Special Construct. Încercăm să mărim gama de servicii oferite clienţilor pentru că dacă eşti serios şi îţi faci treaba, este loc pe piaţă”, ne-a spus Maricel Maxim, patronul firmei Maxim Special Construct.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA