16.6 C
Botoșani
miercuri, 28 septembrie 2022

Finanțare aprobată pentru o sală de sport cu 180 de locuri în orașul Ștefănești

Compania Națională de Investiții (CNI) a aprobat finanțarea pentru construirea unei săli de sport cu 180 de locuri în orașul Ștefănești. Noua sală de sport va fi construită în zona parcului, lângă terenul de fotbal.

“Proiectul „Sală de sport oraș Ștefănești, județul Botoșani” a trecut o nouă etapă. Sala de sport cu tribună de 180 de locuri, va fi dotată astfel încât să poată fi folosită de locuitorii orașului Ștefănești pentru o gamă cât mai variată de jocuri, fotbal, baschet, tenis, handbal,etc”, a precizat Florin Buțura, primarul orașului Ștefănești.

În perioada imediat următoare, Compania Națională de Investiții va organiza licitația pentru desemnarea firmei care va executa lucrările iar dacă nu vor fi contestații, în luna mai ar putea începe lucrările. Anul trecut, o sală de sport cu 180 de locuri a fost construită în șapte luni, în comuna Stăuceni.

Mai multe proiecte urmează a fi demarate

În afara sălii de sport, Primăria orașului Ștefănești mai are o serie de proiecte care urmează a fi demarate în acest an. Este vorba de construirea unui centru de permanență, un centrul cultural în orașul Ștefănești și un cămin cultural în satul Bobulești. Toate aceste proiecte sunt deja aprobate iar după finalizarea licitațiilor vor începe lucrările. De asemenea, Primăria Ștefănești a făcut demersurile pentru modernizarea stadionului. Este vorba de o bază sportivă cum a fost realizată în orașul Bucecea.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA