33.7 C
Botoșani
vineri, 12 iulie 2024

Final. FC Botoșani – Ceahlăul 2-1. Victorie în ultimul amical al verii

FC Botoșani a învins astăzi, scor 2-1, pe Ceahlăul Piatra Neamț, în ultimul meci de pregătire înaintea începerii noul sezon competițional. Golurile botoșănenilor au fost marcate de Mitrov și Jaly, ambele în repriza secundă.

Partida a avut loc pe Stadionul Municipal și s-a desfășurat în fața a aproxiamtiv 1000 de spectatori. În prima repriză, Bogdan Andone a început cu o formulă apropiată de cea standard: Pap – Charles, Celea, Miron, Țigănașu -David, Florescu, Adair Ferreira, Chapi Romano – Enzo Lopez, Sebastian Mailat, iar pe parcursul meciului acesta a rulat tot lotul avut la dispoziție. Chiar dacă vine din liga secundă, Ceahlăul a arătat că poate pune probleme botoșănenilor și au deschis scorul după o acțiune pe partea dreaptă. FC Botoșani a dominat primul mitan, a avut câteva ocazii, dar fără a puncta și pe tabela de marcaj.

La pauză, Bogdan Andone a efectuat câteva schimbări, Jaly și Mitrov schimbând fața jocului echipei botoșănene. De altfel, cei doi au și marcat, iar scorul final a fost 2-1 pentru FC Botoșani. Una peste alta, a fost un test util pentru FC Botoșani care va juca luni, 15 iulie pe teren prorpiu cu Oțelul Galați, în prima etapă a Superligii.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA