13.9 C
Botoșani
vineri, 24 mai 2024

Filtre ale politistilor rutieri la iesirea din municipiul Botosani spre Iasi FOTO

politisti controale trafic7

Mai multi politisti de la rutiera au tras, astazi, pe dreapta zeci de masini. Actiunea a fost organizata de catre Biroul Rutier al Politiei Municipiului Botosani. Politistii i-au controlat pe soferi la acte, la alcoolemie, dar si la aspecte vizand transportul de persoane.

Au gasit un cetatean italian care circula spre Botosani si care avea numerele provizorii la masina expirate de pe data de 3 martie. Acesta isi inmatriculase autoturismul pe data de 4, dar nu si-a pus la masina numerele si nici nu avea documentele la el. Drept pentru care acesta a fost condus la sediul Politiei si va fi sanctionat. In plus, au dat si peste un sofer care circula cu masina plina de persoane, dar spune el ca nu face piraterie si este vorba de niste vecini  pe care i-a dus la spital.

„E o actiune organizata la nivelul Politiei municipiului Botosani de catre Biroul Rutier care vizeaza toate aspectele legate de traficul rutier, respectiv transport marfa, documente, transport persoane. Pana in momentul de fata avem un autoturism condus de un cetatean italian cu numere provizorii expirate de pe data de 3 martie, masina fiind inmatriculata pe data de 4, dar nu avea numerele si documentele”, a declarat Sandu Afrasinei, subofiter Politia Municipiului Botosani.

politisti controale trafic politisti controale trafic6 politisti controale trafic5 politisti controale trafic4 politisti controale trafic3 politisti controale trafic2

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA