27.6 C
Botoșani
joi, 1 iunie 2023

Femeile din PNL au împărţit mărţişoare de 1 Martie

pnl martisoare

Doamnele din Organizaţia municipală Botoşani a PNL au ţinut să sărbătorească prima zi de primăvară, oferind concitatdinilor mărţişoare şi urări de bine. Pe Pietonalul Transilvaniei, în această dimineaţă, femeile liberale au împărţit mărţişoare celor întâlniţi, în cadrul unei aţiuni deja tradiţionale. Cu tot frigul de afară, zâmbetele şi gestul lor au dezgheţat inimile celor care au primit cu bucurie felicitările.

„Este o tradiţie româneacă să oferim în prima zi de martie celor din jurul nostru mărţişoare, simbolul primăverii, al renaşterii. Este – la fel – o tradiţie a organizaţiei noastre să facem acest lucru pentru botoşăneni, aşa că am decis ca împreună, să oferim un zâmbet şi o urare celor pe care îi întâlnim” – a declarat Andreea Suhăreanu, copreşedinta OF a PNL Botoşani.

Cătălina Lupaşcu, copreşedinta OF a PNL Botoşani a declarat: „Ţin să urez din partea doamnelor din organizaţia municipală de femei a PNL, tutror botoşănenilor o primăvară frumoasă, plină de împliniri şi bucurii, presărată de flori şi zânbete!”

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA