22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Femeile din PNL au demarat campania “Dăruiește pur si simplu”

campanie carti pnl

Organizația de femei a Partidului Național Liberal lansează, azi, 23 aprilie 2015, de Ziua Internațională a Cărții, o invitație tuturor celor care doresc să trimită cărți copiilor și tinerilor din Republica Moldova şi din întreaga diaspora, să se alăture în campania de colectare.

Începând cu data de 4 mai 2015, în corturile ce vor fi amenajate în toată ţara, se vor strânge cărți care vor fi transportate în diverse locații din Republica Moldova, în weekend-ul 5-7 iunie 2015 când vor fi înmânate celor care au nevoie de către reprezentantele Organizației de Femei a PNL. Apelul lansat de femeile liberale se adresează oricăror persoane fizice sau juridice interesate să participe la această campanie, scopul fiind unul umanitar și de venire în întâmpinarea nevoilor generației tinere din Republica Moldova şi diaspora de a avea acces la cărți românești cu o mare însemnătate în prezervarea și exersarea limbii române.
”Lansăm această campanie de Ziua Internațională a Cărții, 23 aprilie, când, poate că nu întâmplător, creștinii ortodoxi îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, printr-un apel adresat tuturor să dăruiască aceste cărți pentru cei care au mare nevoie de ele. Adresăm și o urare de LA MULȚI ANI, tuturor sărbătoriților patronului primăverii”.
Ziua Internațională a cărții și a drepturilor de autor se sărbătorește anual pe 23 aprilie și este organizată de UNESCO în scopul promovării lecturii, publicării și a drepturilor de autor. Prima astfel de manifestare s-a desfășurat în 1995.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA